Зошто девојките сакаат високи момчиња?

Клучот за успешен брак изгледа дека не е во добрата комбинација ниту во довербата, па дури ниту во сексот, туку во висината. Loading… Научниците од Универзитетот во Сеул дошле до необичен заклучок дека што е поголема разликата во висината измеѓу парнерите, толку жената е посреќна. Но, ако за утеха на … Continue reading Зошто девојките сакаат високи момчиња?Прочитај повеќе