Знаци кои откриваат дека жената подолго време е без секс

Сподели со своите пријатели

Некои знаци се поочигледни од другите, а овие покажуваат дека жената подолго време немала секс.

Гледање порно филмови

По некое време без секс, просечна жена ќе развие интерес за порно филмови типично како и мажите. Оние кои инаку гледаат, во фазата без секс ќе гледаат поинтензивно.

Недостаток од депилација

Фазите на лош сексуален живот имаат една голема предност – помала потреба за депилација. Меѓутоа, постои граница, а еднаш кога жената ќе пушти влакна на сите страни, сосема е јасно дека е време за секс, што поскоро, тоа подобро.

Зголемена потреба за храба

Особено за онаа која не е добра за вас. Ако веќе немате сексуално задоволство, можете барем да пронајдете задоволство во масните и слатки работи, но тоа секако не е препорачливо.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.