ЖУРКА: С’с меѓуножје разбива цигле (видео)

Сподели со своите пријатели

Очигледно наши простори мислесмо дека су познати по журке до зору, ама никако не можемо да се споредимо с’с Кинези, а гледајќи га видео и не мора.

Дали некад сте биле толко пијани за да посакате некој с’с чук да ви разбива цигле на меѓуножје? Надамо се дека одговор е НЕ!


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.