Животни се гледав у огледало и не си веруев на очи (видео)

Сподели со своите пријатели

Екипа на ”Big Cats Rescue” која се бави сас спасување на диви животни, решила да направи занимљив експеримент.

Loading...

Имено, на животни, претежно од род на мачке, ставасва големо огледало пред кафези, за да видив како ќе реагирав.

Видео е прав хит на интернет сас повише од 3,5 милиона прегледа на Јутјуб.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *