Животни мудрости и цитати од младиот кумановски автор Филип Петровски

Сподели со своите пријатели

Треба да обрнеме повеќе внимание на творештвото на нашиот млад и перспективен кумановски писател Филип Петровски кој е и професор по музичка уметност.

Loading...

Филип е автор на три романи. Вториот роман ,,Последната книга на планетата” е публицирана и на англиски јазик во светот.

Моментално е во публикација неговиот трет роман Кралот од Алшар. Психолошка трилер авантура низ познати локации токму низ нашето Куманово…

Неговите дела се полни со животни мудрости. Одвоивме само еден мал дел од нив:

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...

 

 

 

 

Loading...