Живеј го животот – секој ден имаш нови 84 600 секунди (видео)

Сподели со своите пријатели

Замислете секој ден на вашата сметка да се слеваат нови 84600 долари?

Loading...

Со овие зборови, авторот на видеото во кое се говори за искористување на секоја секунда од животот, прави споредба со бројот на секунди со иста сума на пари, и тоа дека луѓето треба да дадат максимум од себе и да мислат позитивно.

Елвис де Леон, денес е успешен графички дизајнер кој на 16 години ја изгубил својата мајка, која била убиена.

Погледнете и размислите за вредноста на животот.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *