Женско тепање – скубање, шамари и ударање главу од бетон (видео)

Сподели со своите пријатели

Плавуша и црнка од видео се измлатисва за сви паре, а користества ги сви расположљиви средства, скубање, шамари и ударање на главу од бетон.

Имасва и публику која га направила и овој видео што кружи по интернет, а веруе се дека дешавка е од Шкотску. Тепачку гу иначе започнала плавуша, а надамо се не е заради виц.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.