Женска тврдоглавост е поголема од магарешки инат (видео)

Сподели со своите пријатели

Дека жене су тврдоглави створења е општопозната работа. Жена како може да се инати, не може ни магаре.

Loading...

Еве доказ…


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.