Жените објаснуваат – дали е важна големината (видео)

Сподели со своите пријатели

Една од вечните теми на мажите им е големината на нивниот полов орган. Затоа Elite Daily направи едно видео во кое разговата со неколку жени и мажи за тоа што мислат тие за важноста на големината на пенисот, и дали тоа им е многу важно во сексот.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.