Жене, освен што дував, они и г’лтав балони (видео)

Сподели со своите пријатели

Гледајќи га видео, не можемо, а да не се заедемо сас женски род, пошто, пред факти и Богови ќутив, односно…

Loading...

Што е поголем талент?

Да дуваш или да г’лташ балони?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.