Жена немам, дојде да купам и он вика малку пари (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако некој ви га поквари расположење д’нска ми имамо лек за тој. не може овај изјава да не е ве насмее. Едноставон работи се за деду што решија да купи жену, ама за 100 евра жена нема, они биле 1000 и такој кој си може е*е си, кој си нема трпи си.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.