Жељко, поново гу претера (видео)

Сподели со своите пријатели

Само ед’н д’н после негативни коментари упутени спрема 16 – годишњога кандидата за прекомерну тежину, Жељко Јоксимовиќ поново се најде на удар на јавност.

Loading...

После наступ на Соњу Чоко, Јоксимовиќ како члан на жири на Икс Фактор,  ги замоли девојке кои су веќ прошле да га прокоментирав њојан наступ. И док поголем број натпреварувачке се сложисва дека наступ ву е просечан , Милица Лојиќ се уздржа од коментари, уз напомену дека она не е члан на жири, и нема што она да коментира.

Еве што се деси после…

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *