Жално: Уместо да га продаде Ламбурџини, он с’с њега се заби у дрво (фото)

Сподели со своите пријатели

Оној што требало да биде пробна вожња заврши малко трагично после сообраќајку.

Loading...

55ffb586-a6bc-4e28-8d48-5f890a0a0a64-lambo-4-718x446

Другарче покушаваше да га продаде луксузно авто Lamborghini Murcielago LP 640, а тај продаја е претворена у ноќну мору.

55ffb581-8224-47ba-a4ec-5f880a0a0a64-lambo-1-718x446

55ffb584-e05c-455e-8d4e-5f880a0a0a64-lambo-3-718x446

Авто вреди иначе пола милион евра и место успешно да се продаде, оно заврши у дрво, а шофер и власник у болницу.

55ffb583-7abc-443f-bbc3-5f890a0a0a64-lambo-2-718x446


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.