Згодна новинарка га праша колко често има секс, а он бидна хит на интернет (видео)

Сподели со своите пријатели

Новинарка е згодна, шета по улицу у Београд и прашуе колко често имав људи секс, ама еве најде се и оваква особа што с’с свои одговори биде хир на интернет.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.