Зезав људи с’с „Дежа ву трик“ (видео)

Сподели со своите пријатели

На сви некад ни се е десило „Дежа ву“ ама не толко брзо како овија што мислив ваљда дека уствари  и може да се деси па се иживљвав с’с људи, а за што се конкретно работи погледенте сами.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.