Земјотрес гу раздрма временску прогнозу (видео)

Сподели со своите пријатели

И овј презентер на временску прогнозу сигурно не е станаја и дошја да презентира с’с знање дека ќе га снајде земјотрес у сред емисију. Иначе работи се за земјотрес од 4 степена што га погоди Сан Франциско пред некој д’н, а водител цел изненаден погледнете како реагира.

Loading...

Време е за времето.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.