Због пластични операцие овија људи изгледав како хорор на две ноге (видео)

Сподели со своите пријатели

Сакале да личив на Барбику, на Кена, сакале да личив на познати фаце, да имав големи груди, големи гузице, едноставно сакале да имав превише.

Loading...

Овија људи отишле под нож на пластичну операцију, али малце претерале. Само „малце“.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.