Због овуј идиотску шалу можесва да настрадав (видео)

Сподели со своите пријатели

Факт е дека на планету има огроман број на идиоти, пошто за болни има болница, за луди има лудница, а за глупави школа не помага.

Loading...

Такој и с’с овија демек ќе изигравав пљачкаши и да видив по продавнице кој како ќе реагира. Искрено никој и не ги сфати озбиљно, ама такој маскирани можесва да настрадав од обезбедување што можеше озбиљно да ги сфати.

Ипак на некој начин е и жално к’д никој нејќе да те сфати озбиљно, освен обезбедување кое у едн момент вика и полицију.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.