Због овакви шофери невини гинев у сообраќај (видео)

Сподели со своите пријатели

Претпостављамо дека ќе се сложите с’с нас, а тој е дека на овакви лудаци мора доживотно да ги се одземе возачка дозвола.

Loading...

Погледнете само каква луда идеја му пада на памет (т.е. пада на празно) за да фали много малце да одземе нечии животи и целу фамилију да одведе у смрт.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.