Зашто у школу не нè учесва овакој да множимо? (видео)

Сподели со своите пријатели

Таблица множење. Прва ноќна мора у школу. Учиш, броиш, шкрташ, рачунаш… и на крај, седнеш на интернет и видиш дека можеш да гу научиш таблицу на много поедноставан начин.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.