Зашто СДСМ никад не гу објави овуј бомбу? (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д смо веќ куде бомбе, дечки од СДСМ можесва да гу објавив и овуј бомбу, пошто е ептен добра.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.