Зашто да ву раскине по СМС, цура доживи нерван слом (видео)

Сподели со своите пријатели

Само ако си девојка, и тој много заљубена а уједно и много будала, може да сфатиш како ву е било на овуј Кинескињу, к’д е прочитала дека е крај.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.