Зашто би некој блендираја нов Samsung Galaxy S7 Edge? (видео)

Сподели со своите пријатели

Некад не можемо ни да замислимо колко им е на људи у живот досадно и што су све спремни да направив заради малце интернет славу, ама ете постоив и такви.

Ќе земе ќе га блендира најнов тип на телефон кој иначе и не е б’ш ефтин, ама не е проблем има људи што ќе га гледав тој, па он преко прегледи ќе заработи да га поручи и осмицу без проблем.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.