Зарем овај провокација мораше да заврши сас шамар? (видео)

Сподели со своите пријатели

Расправија на касу у амерички супермаркет се заврши неславно за жену која провокаторски, а ненадајќи се дека ќе изеде шамар, почна да се копрца пред два метра високога мужа.

Loading...

Насилство не оправдуемо у никој случај, и овој видео нека служи како опомена дека расправија не значи дека треба да заврши сас ударање. Посебно не ако су у прашање жене.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.