Зарем мораше да падне и ќутек на ”Парови”? (видео)

Сподели со своите пријатели

Содржина на видео не е прикладна за људи кои не можев да гледав насилство.

Loading...

Ако веќ се одлучите да гледате, да ве предупредимо дека е прикажан момент к’д Хасан гу напада Јелену, и тој, сас бокс.

За овакво нешто, ваљда ќе следи казна.

 

https://www.youtube.com/watch?v=XTbCTfZEEoE

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *