Зар стварно не се сеќаш што се деси лани? (видео)

Сподели со своите пријатели

Дечки од ТВ Канал “AGRESYWNA MASA.TV” дошле на идеју да пуштив двоица набилдани момци по улице, за да ги прашав случајни минувачи, много просто прашање: ”Сеќаш ли се на мене”?

Loading...

Откако ќе прашав, момци бивав све поагресивни, а зезанција завршуе у момент к’д случајни пролазници сфаќав дека ќе бидев претепани без никакав разлог.

Еве како реагирав људи к’д сфатив дека меморија не им е јака страна.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.