Запросување у стил „Леле Драган колку сум возбудена“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е запросување што дугачко време ќе се памти, а наслов га избрасмо так’в од разлог што девојка од толко што била узбудена к’д гу дечко запросија падна у несвест што може да се види и на гиф.

 

Loading...

 

Веќ у видео можете да видите како излегаја втор обид на запросување на кој за свак случај у близину су другари што можев да гу задржив да не се раскости.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.