Запознајте ги родителите кои три пати добиле близнаци (видео)

Сподели со своите пријатели

Веројатноста дека ќе добиете близнаци е прилично мала, но возможна. Веројатноста дека два пати ќе добиете близнаци е уште помала, но дека ќе ви успее по трет пат е скоро невозможно.

Сепак, тоа им успеа на родители од САД, кои после четири години откако се родил првиот пар близнаци, мајката повторно останала бременеа, и родила уште две момчиња.

Желбата да има имаат девојче, ги натерела родителите да имаат уште едно дете, но, сопружниците наместо едно, повторно добиле близнаци, но овој пат, момче и девојче.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.