Запознајте ги најголеми баксузи у свет (галерија)

Сподели со своите пријатели

Лоша среќа, карва, д’н, недеља, година? Ако сте увртеле у главу дека ве прати лоша среќа и дека сте големи баксузи, стрпете се малце и разгледајте ги овија фотке за да видите како изгледа баксуз.

Ветар или нешто друго?

Фати гу бе не ме сликај.

Б’ш затој основа треба да биде силна.

Свак збор е сувишан.

Што ли прави?

Сигурно га к’лне улично осветлење.

Изгледа падна.

Само да знаеш отиде у живо.

Loading...

Извини.

Како и зашто?

Мамо што се готви?

(Ilyke)


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.