Запалија га ферари затој што му здосадило (видео)

Сподели со своите пријатели

Нормално у прашање е још едно од онија размажани дечишта на милионери. Работи се за дечка од Швајцарску што си га запалија ново авто, а месечан џепарац му бија „скромни“ 10.000 долара па ќе мораја много да троши.

Loading...

За туј намену он искешираја по 15.000 долара на двоица људи да му помогнев да га запали.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.