Закасни девојка за у школу па како спајдермен се качи на трет спрат (видео)

Сподели со своите пријатели

Девојка у Јапонију касни за час па реши да изиграва супермена и да се качи на трет спрат. Овој видео може да биде корисно за голем дел од гимназијалци у Куманово, посебно овија што с’га ќе почнев. Да знаете ако Жаки не ве пушти на улаз иста судбина ве чека.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.