Заедно сме посилни. Мајка на две малолетни деца боледува од рак и има потреба од нашата помош

Сподели со своите пријатели

Сите маани и недостатоци што ги имаме како поединци, но и како заедница, сето она што понекогаш нè наведува да се запрашаме дали сè има смисла, паѓа во втор план кога приказната за акциите за помош на оние на кои им е најпотребно ќе биде изнесена. Македонија и целиот регион, многупати се изразувале во вакви ситуации. Тоа се случаи кога сфаќаме дека многу работи сѐ уште имаат смисла, дека живееме опкружени со луѓе во кои има добрина, сочувство и желба да се помогне на другите.

Loading...

Драгица Митревска Исаиловска е самохрана мајка на две малечки дечиња кои секојдневно и даваат сила да продолжи да се бори и да ја победи злобната болест.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Факти за топ 10 тендери: Заедно тежат околу 172 милиони евра

Таа боледува од карцином, кој за жал е во последна фаза.

Поради влошување на здравствената состојба, Драгица апелира до сите луѓе со добра волја да помогнат во согласност со нивните можности за што поскоро да замине во странство на продолжување на лекувањето, бидејќи сите можности за понатамошно лекување во земјава се исцрпени, а времето не и е сојузник.

Со Драгица до победа! Да бидеме хумани!

Да и помогнеме на Драгица!

Телеком:  143 126

НЛБ Тутунска Банка: 210501556749751

Loading...