Забравете на Супермен и Спајдармен, овој су руски супер херои (видео)

Сподели со своите пријатели

Советски суперхерои ќе се борив за мајку Русију у нов филм што ќе се вика „Guardian“, а е руски производ. Забравете и на Спајдармена и на Супермена и запознајте ги руски суперхерои.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.