Заборавете на „жигу бигуле“ затоа што пристигна „ФОКУ МЕ“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Пред некое време доста актуелно беше видеото „жигу бигуле“ и многумина зборуваа за тоа, но сега ни пристигнува нов хит – „Фоку ме“. Друго нема што да се додаде, освен спремете се да заплачете од смеење.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.