За сви што не су ишле у војску – овакој изгледа тој интересно искуство (видео)

Сподели со своите пријатели

Поголем дел од нови генерацие не идев у војску затој што е укинат задолжителан воен рок и е све сведено на добровољно служење и нормално никој нејќе да иде.

Ама поголем дел од тија људи не су ни свесни што тамо пропуштав, можда е тешко и се тражи дисциплина, ама тамо се стекнуев прави другарства, право животно искуство и пред све мноого забава.

Ако не веруете еве ви видео да погледнете што се све прави низ касарне, барем виртуелно га осетете т’ј војнички дух или прашајте ги постари генерацие нека ви објаснив како е било.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.