За шест секунди го превртела автомобилот што го тестирала и оштетила 4 други (видео)

Сподели со своите пријатели

Жена од Вирџинија успеала за само шест секунди да направи вистински хаос на паркингот на продажен салон на „Мерцедес“ во градот Балстон.

Кога стигнале на увид полицајците не можеле да се начудат од она што го затекнале. Еден „Мерцедес“ превртен на страна и четири други автомобили од околината биле оштетени.

 

Loading...

Mercedes-2

 

Подоцна од изјава дознале дека жената која дошла да купи автомобил, одлучила да седне и да испроба еден, но ги помешала педалите за гас и кочница.

 

Mercedes-1

 

Набргу се испаничила, изгубила контрола над автомобилот и ударила во четири околни возила, а тогаш и го превртела автомобилот кој го пробувала.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.