За пусто курназење, ќе загине ако треба (видео)

Сподели со своите пријатели

Очигледно много паметан тип, у обид да биде корак пред други, решава да се фрљи од мост на реку Темзу у Лондон, и такој да си приреди животну драму од коју едвај извлече живу главу.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.