07.11.2015 12:26

За овуј бабу, Смирноф Ајс вотка е дрога (видео)


Никад више да не сте пиле овој срање, советуе ги баба свои унуци на некој чудан акцент, приспособен на амерички потребе. Тој е дрога бре, алооо, вика им баба, док се обидуе да га изговори збор ВОТКА.

Стварно деца, клоните се од Смирноф Ајс вотку. Тој е пиење кое колко повише га пиеш, толко повише ти се пие. Б’ш е како дрога, живота ми мога, што вика една турбофолкерска…

loading...

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments