За овој некој треба да иде на робију (видео)

Сподели со своите пријатели

Изживување над животни е подеднакво кривично дело како изживување над човека.

Loading...

За овој што су га направиле овија лудаци, не треба само да се коментира, него и озбиљно да се осуди чин на малтретирање на невино маче.

Содржина е вознемирувачка.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.