За ов’ј трик збори цел свет. Можеш ли да га протумачиш? (видео)

Сподели со своите пријатели

На најново издание на ”Британија има талент 2015”, натпреварувач – магионичар Џејми Рејвен направи трик кој едноставно нема објашњење.

Loading...

Погледните, и пробајте да размислите што се крие позади трик кој почнује на 1:40 секунде.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *