За овија возачи е полагало прасе (видео)

Сподели со своите пријатели

Нема ништо пострашно од тој прасе да полага за човека, т.е. комисија да га изеде прасе, а шпфер место стварно да научи да вози да си добие без проблем возачку дозволу.

Е после тој следуев сообраќајке и прекршоци у тек на вожњу од страну на идиоти, а у овуј компилацију ќе видите доста такви људи.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.