За овија изуми никад не сте знале до с’га (фото)

Сподели со своите пријатели

Слаба е линија измеѓу лудост и генијалност, а некои идее кои феномално звучив у мисли, ипак требало само тамо и да останев.

Али постоив и некои свакодневни проблеми, а никој не се сетија на едноставно решења за њима, иако делуев шашаво, понекад и вредив.

Погледнете ги овија блесави изуми и одлучете сами.

 

Loading...

Више не мора да се борите с’с тубе и пасте за зуби, с’с овуј цедаљку нема више мука.

izumi-foto-ilyke-1452705786-823373

Направете патку од ваше куче. Зар само жене да имав „дак фејс“.

izumi-foto-ilyke-1452705856-823375

Да може да легнеш куде и да посакаш

izumi-foto-ilyke-1452705901-823377

Е с’га може без проблем да зборите на мобилан

izumi-foto-ilyke-1452706051-823381

Креативност на трпезариски астал е много важна

izumi-foto-ilyke-1452706205-823383

Нигде без чашу

izumi-foto-ilyke-1452706293-823385

„Титаник“ држач за филтер од чај

izumi-foto-ilyke-1452706357-823387

Која сврха од овој?

izumi-foto-ilyke-1452706476-823389

Чекај што се дешава туј???

izumi-foto-ilyke-1452706622-823391

Кога лади овј вентилатор уствари?

izumi-foto-ilyke-1452706669-823393

И за крај изволте на пица корнети

izumi-foto-ilyke-1452706721-823395


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.