За овакво име цел живот треба да га пцуеш кума (фото)

Сподели со своите пријатели

Дечко е од Австралију, ама његово име е Phuc Dat Bich, што к’д би се читало уствари значи малце безобразно нешто, а због тој безпбразно име дечко не е у стање да си товори Фејсбук профил, а сигуран сам дека и к’д запознава некога прво сви се поваљав од смејање па после му кажев свое име.

Loading...

Како и да е за овакво име вреди да га пцуеш кума цел живот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.