За крај на годину – црвена ”ружа” за учителку (фото)

Сподели со своите пријатели

Сви на крај на годину се сеќамо на онија д’нови к’д на учителке им давасмо цвеќе или парфем за крај на годину. Учителке хепи, деца још повише, арно ама, до с’к барем, на никога не му е текнало на учителку да подари едну секси тангу.

Loading...

Тој се уствари десило негде по свет, к’д клинац од 12 године, на учителку ву поклони тангу у форму на црвену ружу.

5575735aafbdc

Муж на учителку земе, па слику гу постира на Имгур, и такој направи цел свет да види што добива жена му од ученици.

557573632bbc0

Дали е знаја клинац што прави?

55757835c27ee

Па не би кажале дека б’ш не знае.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.