За добар селфи, не ти треба дрон – треба ти балон (видео)

Сподели со своите пријатели

За да извадиш добар селфи, не ти треба ни дрон, ни стапови, ни триста дрангулије. Најди дома балон, надувај га, вржи га сас жицу за фаќање рибе и почни…

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.