За да ви биде јасно зашто Синан шверцуе кокаин (видео)

Сподели со своите пријатели

Познат народњак Синан Сакиќ, пред неколко д’на, беше фатен сас дозу кокаин на границу, скриен у гаќе. Кокаин иначе се користи за вратоломије кои су прикажани на снимку.

Loading...

Свак останат коментар е сувишан.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.