За да ти се плаши девојка ти – вади гу од памет (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако имаш девојку која нон – стоп нешто се буни и преправља, купи играчке за деца, и почни да гу прогањаш по куќу у сваку могуќу ситуацију.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.