За да се објаснив овија слике потребно е повише и од науку (фото)

Сподели со своите пријатели

Не постоив зборови што можев да ги објаснив слике у продужетак, а верујте и ми смо останале без зборови, а ќе останете богами и ви запрепастени.

Чудна некоја фамилија

Бог да га прости њин памет

 

Loading...

Празнина

Не смрдив не су кинески добро е

МИРНО!

И да има што да се каже све е сувишно

Некои господари

Чудан некој талент

Колко ли мисли куче што им е на овија људи

Маргинална работа

БЕЗ КОМЕНТАР!

Ништо страшно


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.