YOLO – дечко од Скопје сас невиден талент за све (видео)

Сподели со своите пријатели

Иво Тодоровски – познат у маало како YOLO, пратија ни писмо сас молбу да му га објавимо видео прикачено на његов Јутјуб канал.

Loading...

Како што обично бива, ми не одбивамо молбе на наши читатели, и еве, YOLO ми те објавуемо.

Народе, послушајте га Иву и поддржите га да продуцира овакви видеа и даље.

Иво, изволте:

https://www.youtube.com/watch?t=70&v=fOaDq0BkgrE

П.С

YOLO има и други видеа на свој канал, ама малце е заебано што све збори енглески, па не можемо све да га разберемо. А и акцент не зеза, па не знаемо дали е исправно да викамо кред-ит или кре-дит кард, како што е испојано у песму.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *