Врз њега падна камион од 4,5 тона и он остана жив (видео)

Сподели со своите пријатели

На човека му биле искинати пет главни артерие и сви се чудиле како он уствари останаја жив откако врз њега паднаја толко тежак камион од 4500 кила, а он тврди дека у т’ј моемтн видеја двоица ангели што га држале за руку.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.